• darkblurbg

SoJij Fotografie brengt jou en jouw organisatie op een realistische manier in beeld, puur en echt. Unieke foto's die je kunt gebruiken voor communicatie op bijvoorbeeld je website en in brochures. Wie is de mens achter de organisatie en wat wil jouw organisatie uitstralen? Het persoonlijke aspect vind ik erg belangrijk in mijn reportages. Jij als persoon maakt het verschil in jouw organisatie. Met deze reportage geef je je organisatie een gezicht.

Zakelijk portret

Op een creatieve manier breng ik je in beeld, zoals je echt bent, met jouw persoonlijkheid en passie. Met mijn achtergrond als P&O adviseur weet ik haarfijn de verbinding te maken tussen mens en organisatie. Deze reportage kan op verschillende locaties plaatsvinden.

Ook voor profielfoto's voor social media kun je bij SoJij Fotografie terecht.

Organisatie fotografie

SoJij Fotografie kan het verhaal van jouw organisatie op een authentieke manier in beeld brengen. Visie, kernwaarden en medewerkers; wat gebeurt er echt in jouw organisatie? Laat het zien, zodat anderen enthousiast worden om jouw product of dienst af te nemen of om bij jouw organisatie te komen werken. 

Nieuwsgierig? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.